Üdvözöllek, Botka Gyöngyi vagyok, az Aviva módszer oktatója Sopronban.

Kora gyermekkorom óta a mozgás, a sport fontos része az életemnek. Testnevelés tagozatos iskola diákjaként megtapasztalhattam a mindennapi testnevelés, edzés jótékony hatásait. Szertornáztam, atletizáltam, kosárlabdáztam, kyokushin karatéka voltam, aerobic és jazz balett órákat tartottam a középiskolámban.

Felnőttként, gyermekeim születése után sem hagytam fel a mozgással, naponta futottam, úsztam, majd már a fiaimmal együtt visszatértem a karate edzőterembe. Ezek ellenére a harmincas éveimben gyakori vendég voltam a kórházban, petefészek cisztákkal hétszer műtöttek.

A tizenkét éve tartó gondot, egy új mozgásforma, az orientális tánc szüntette meg. Nagy élmény volt, és már több, mint egy évtizede tartó "szerelem" lett, amelyet hat éve képzett orientálistánc-oktatóként,  tanítok is, a Kelet Varázsa Hastánc formáció Egyesületben.

sportrekreáció és sport aerobik oktatói képzést valamint  a LoveYourBelly oktató képzést is sikeresen elvégeztem. Az Aviva tornával egy táncos tanítványom segítségével találkoztam, aki a torna Egyszerű Módszerével sikeresen eltornázta cisztáját. Azonnal meg akartam tanulni, és mihamarabb oktatni szerettem volna, hogy terjedjen és segítsen mindazoknak, akik egészségügyi gondokkal küzdenek.

Elkötelezett, lelkes tanítója vagyok. Mindazt, amit a tanfolyamokon elmondok, saját tapasztalataimmal is alá tudom támasztani. A cisztákon kívül több egészségügyi problémámat sikerült megoldani a Módszer segítségével. Számtalan megerősítést, pozitív visszaigazolást kapok a tanfolyamokon, az órákon résztvevőktől.

Szeretettel várok minden gyógyulni, mozogni, feltöltődni vágyó érdeklődőt.

Ismerj meg sikertörténeteket!