Olvasd el az Aviva torna módszert alkalmazók véleményeit, tapasztalatait!

Szóljon helyettem a levél! 🙂

"Kedves Gyöngyi! Először is szeretnék köszönetet mondani az eddigi tanfolyamokért, valamint a sikerélményemről beszámolni. Júliusban voltam Nálad tanfolyamon, meg pár alkalommal a gyakorló órán. A panaszom, hogy nem jött meg a menstruációm magától eddigi életem során. Viszont ebben a hónapban teljes döbbenetemre (nem tudtam több, mint egy hónapig tornázni egy elhúzódó mandulagyulladás-láz miatt) spontán megjött, valamint érzéseim alapján spontán peteérésem is van, bár ezt még le fogom tesztelni. Biztos vagyok benne, hogy a torna nagy részben hozzájárult, nagyon szépen köszönöm, hogy lehetőségem volt megtanulni!"

Köszönöm, hogy eljöttél az alap és ovulációs gyakorlat sorokat megtanulni, hogy csinálod, és köszönöm a bizalmat! 🙂

Délelőtt kaptam a hírt...

Kitartó gyakorlás, torna eredménye: 2018 márciusában születik a következő Aviva Baba!!!! Gratulálok!!!!

Fájdalom helyett...

Stressz okozta, folyamatosan visszatérő, erőteljes méh fájdalom miatt kezdett el tornázni a harmincas éveiben járó, egy gyermekes anyuka. Egyébként is sokat mozgott, túrázott is. Az Aviva Módszer segített a fájdalom megszüntetésében, olyannyira, hogy úton van a második gyermek is. Újabb Aviva Baba érkezik.

Örömteli hírem van!

Megérkezett Esztike, 3100 gr és 50 cm. Anyukája Aviva tornázott, hogy megfoganjon, és a kismama gyakorlatokat is végezte. Mindketten jól vannak, szeretettel gratulálunk, és nagy örömmel köszöntjük !!!

Milán baba megérkezett!:)

Június végén született meg a legújabb Aviva Baba, Milán! 🙂 Anyukája a vajúdásnál hasznát vette a várandós torna alatt elsajátított légzésnek. Jó egészséget, sok boldogságot kívánunk a most már gyermekes családnak!

Talán a nyári napfény is besegít?

Az elmúlt héten többen is jelezték, hogy a ciklusuk rendeződőtt, eltűnt " az egy kanál vízben bárkit meg tudnék folytani, mert olyan ideges vagyok" érzés, nincs menstruációs görcs, és csökkent a vérzés mennyisége és időtartama is. Valóban a kedélyünkre hatással van a jó idő is, nagyobb kedvvel és szorgalommal tornázunk, és ennek bizony meglesz a pozitív ereménye:)

Nem adtuk fel...

Egy év szorgalmas gyakorló órára való járás után, siker!
Újabb baba van úton, a 7. héten:)

Így is sikerül:)

Egyik tanfolyamra érkezett egy olyan hölgy, akinek gerincét műtötték. Megbeszéltük a gyakorlatok végrehajtását, különös tekintettel a gerincére. Aztán néhány hónap múlva jelentkezett, boldog kismamaként. Azóta elsajátította a Várandósok Gyakorlat sorát is, felkészültünk a szülés-születés csodájára:)

És eltűnnek a ciszták...

Olyan hölgyek visszajelzéseit szeretném megosztani, akik azért kezdték el az Aviva Módszer gyakorlását, mert cisztákkal küzdöttek. Az utóbbi hetekben többen is jelezték, hogy orvosaik igazolták vizsgálattal a ciszták eltűnését 🙂
Az egyik óra elején sírtunk, nevettünk, tapsoltunk. Egy szál rózsát kaptam ajándékba könnyek és mosoly kíséretében, mert már az alap tanfolyam másnapján távozott az a ciszta, amely addig sok fájdalmat, kétséget okozott. A csoport tagjai tapsoltak, együtt örültek az eredménynek 🙂

Pici lány érkezett

Örömmel jelentem, újabb Aviva baba érkezett. 🙂
"Szia Gyöngyi. 04.27-én, a kiírt napon megszületett 'aviva' ....... Noémi ?olyan extra gyorsasággal, hogy mindössze 2 óra volt, ebből kb. 30 percet voltunk a szülőszobán. Én biztos vagyok benne, hogy ez köszönhető a tornának is, amit majdnem a terhesség végéig csináltam. Köszönöm a sok segítséget amit a torna tanításával adtál ? ❤"

Újabb Aviva babák...

Újabb két baba indult útnak az Aviva Módszer segítségével.
Egy beültetéses programot megelőzően alapoztuk meg a szervezet ideális állapotát, amelyet az előzetes vizsgálatok is megerősítettek. Bár a páros férfi tagja nem gyakorolta a módszert, a beültetés sikeres volt:)
A másik baba fogantatását a nőgyógyász "csodának" minősítette, amely csodába jelentős része volt az Aviva Módszer alap gyakorlat sorának és az ovulációt serkentő gyakorlatoknak.

Nagy örömmel várjuk a kis jövevényeket, és gratulálunk a boldog kismamáknak!!!:)

Nagyobb terhelés mellett...

"A tanfolyamán elsősorban menstruációs problémám miatt vettem részt, amely egy éve kimaradt! Mivel edzőként dolgozom, elképzelhető, hogy a nagyobb fizikai aktivitás sem volt jó hatással a szervezetemre, ezért a heti 2 aviva torna mellett, próbáltam csökkenteni az edzések erősségét is.
Sajnos az avivat kb. 1,5 hónapig rendszeresen végeztem, majd abbahagytam, de a lényeg, hogy több mint egy év után újra megjött! Nem volt túl erős, de ennek is nagyon örültem! 🙂
Mindemellett elég nagy változás történt az életemben, előfordulhat, hogy az is pozitív hatással volt rám, minden esetre, ha csak pár százalékban is segített az AVIVA, akkor folytatom! :)"

Egyéb jótékony hatások...

"... tapasztalataim a következők voltak: fittebbnek éreztem magam, ill. jótékony hatással volt a menstruációm hosszúságára, valamint a rendszertelenségére (gondolok a köztes vérzésekre, amik elmúltak). Észrevettem, hogy a bélműködésemre is jó hatással van."

Csodás "Eredmény" 🙂

Egy levél, amely nagy örömmel tölt el, köszönöm!!!

"Kedves Gyöngyi!
Már régóta szeretnék neked köszönetet mondani, csak decemberig babonából nem tettem azóta pedig leköti az időm az a kis Manó akit meggyőződésem szerint neked is köszönhetünk.
Férjemmel már régóta szerettünk volna kisbabát, de sajnos eleinte nem sikerült. Egy sor nőgyógyászati vizsgálat során kiderült, hogy van egy ciszta a petefészkemben és a prolaktin szintem sokszorosa a megengedettnek. Megműtöttek, kaptam gyógyszereket és az egyik barátnőm felhívta a figyelmemet az Aviva tornára. Ekkor kezdtem oktatót keresni és ajánlások alapján találtam rád. Az első perctől rendkívül nyitott és kedves voltál velünk. Az előadásod hatására őszintén elkezdtünk hinni a tornában, ami meg is tette a hatását. Márciusban kezdtem heti kétszer tornára járni, áprilisban pedig megfogant Áron. Igaz én időközben kaptam gyógyszeres kezelést is, de őszintén hiszek benne hogy az Aviva nagyban hozzá járult a teherbe esésemhez.
Mindenkinek csak ajánlom a módszert az ismeretségi körömben.
A tudásod és a pozitív élet szemléleted mindig jó hangulatú órát eredményez ahova örömmel megy az ember.
Mégegyszer köszönöm és kívánom, hogy még sok emberrel meg tudd ismertetni az Aviva jótékony hatásait."

20 éve nem működő petefészkek...

A testünk és az Aviva módszer együtt, nagyon jó kombináció. Újabb sikerről kaptam levelet:

"A tapasztalataim: csak az alap tanfolyam órán tudtam részt venni, lombik programos beültetés volt nálunk .
Az első óra után borzasztó fájdalmakat éreztem a petefeszkeimben, meg is ijedtem es talán emlékszel, óra elott meg is kerestekek, hogy jaj.... aztán megbeszéltük, hogy a 20 éve nem működő petefeszkek beindultak és azt érezhettem annyira intenzíven..
A beültetés sikerült, ma 13het 4 napos vagyok, egészséges a baba 🙂
Születése után, ahogy idom majd engedi, szívesen fogok járni gyakorolni."

Aviva baba született

Újabb idézet egy két hete megszületett Aviva baba édesanyjától:

"Várandós aviva tapasztalataim: miután megfogant pici lányunk, a várandósság első felében folytattam az aviva gyakorlatsor könnyített változatát, emellett elsajátítottam tanfolyamon a várandós aviva gyakorlatait is. Egy idő után ezek a mozdulatok,légzésgyakorlatok jobban estek a sima avivánál, főleg ahogy növekedett a pocakom, a finomabb mozdulatokat igényeltem.Sajnos több hónapos kórházi tartózkodásom miatt az utolsó trimeszterben nem tudtam gyakorolni a várandós avivát,pedig nagyon jól felkészít a szülésre,hiszen mint megtapasztaltam,kulcsfontosságú szerepe van a légzésnek mind a vajúdás alatt, mind a kitolási szakaszban. Próbáltam felidézni a tanfolyamon tanultakat,és mivel éles helyzetben nehezebb a helyes gyakorlat,minden várandós hölgynek csak ajánlani tudom,hogy ha teheti, rendszeresen gyakorolja a mozdulatokat,légzési technikákat,mert segít a vajúdás alatt a fájdalom csökkentésében, elfogadásában, valamint meggyorsítja a kitolási szakaszt. Eddig csak jó tapasztalataim vannak az aviva és a várandós gyakorlatokat illetően, alig várom, hogy elsajátíthassam a szülés utáni tornát is."

Úton egy új élet 🙂

Nagy örömmel, megint idézni szeretnék:

"Szeretnék köszönetet mondani, amiért megismerhettem általad az Aviva módszert és annak jótékony hatását. Két vetélést követően, a javasolt 6 hónapnyi torna után elsőre sikerült teherbe esnem. Kicsivel túl vagyok a 13. héten és eddig minden rendben. Remélem, lassan múlik majd a reggeltől-estig, estétől-reggelig tartó rosszullétek, mert szeretném elsajátítani a várandóság alatt végezhető Aviva tornát is, hogy a továbbiakban is minden rendben legyen. Kérlek, jelezd, ha lesz erre valamikor lehetőség és tartasz kismamáknak ilyen fajta tornát, mert érdekelne.

Erős vérzés, kitágult méh...

Erős menstruációs vérzés miatt több alkalommal végeztek egészségügyi küretet, amely sajnos nem oldotta meg a problémát. E mellett a nőgyógyász a méh tágulását állapította meg, és a méh kitisztítására újabb műtétet javasoltak. Az egyszerű módszer gyakorlataival sikerült a méh tágulatot csökkenteni. Az újabb küret helyett pedig a meghozó és pánik gyakorlatot végezve "kitakarítottuk" a méhet, amelynek eredményességét orvosi vizsgálat igazolta. Most már orvosi javaslatra is, tovább végezzük az Aviva gyakorlat sort."

Fájdalommal élt hónapok óta

Endometriózis miatt végzett műtét után folyamatos hasi fájdalom, szünet nélkül, állandóan.... Nehezen kezelhető állapot, még akkor is, ha az ember fájdalom tűrő képessége magas. Az alap tanfolyam végén meglepetten tapasztalta, hogy a fájdalom elillant, megszűnt, nincs. A többi problémán így már könnyebben dolgozhatunk!!!!

Férfi gond...

A negyvenes éveiben járó úriember prosztata megnagyobbodása miatt kezdte el az Aviva Módszer gyakorlását. Az alap gyakorlat sor mellett a férfi gyakorlat sort is megtanulta. Hetente legalább egyszer végzi a 18 alap gyakorlatot. A férfi gyakorlatokat beépítette a minden napi tevékenységek közé, a nap folyamán nem egyhuzamban, hanem elszórtan végzi azokat. A legutóbbi ellenőrző vizsgálat igazolta a módszer hatékonyságát, a prosztata mérete csökken.

70 napos vérzés...

A huszas évei elején járó, vidám hölgy életét már 70 napja tartó vérzés keserítette. A nem egészen egy hónapja végzett Aviva Módszer hatására a vérzés megszűnt, már egy hete nem jelentkezett. Pezsgővel ünnepelte a hét végén, hogy végre elindult a javulás. Még van megoldandó probléma, de újult erővel végzi a gyakorlatokat.

Mióma, ciszták...

Mióma és ciszták miatt jelentkezett a tanfolyamra a harmincas, mosolygós, életvidám hölgy. Nem egyedül, hanem több családtagjával érkezett. Néhány hónap elteltével vizsgálati eredményeit boldogan mutatta, a mióma két centiméterrel kisebb, a ciszták is változtak. A családtagoknál is jelentkeztek pozitív eredmények, a mozgás hatására a változó koron túl lévő hölgy csípő ízületi fájdalmai megszűntek, vitalitása visszatért. A huszas évei elején járó hölgy PCOS problémája is múlóban van. Minden héten legalább kétszer találkozunk a gyakorló órákon.

Babavárás csodája

Levelet szeretnék idézni, mert szebben nem tudnám leírni:

"Párommal babát szerettünk volna az esküvő után, de egy év sikertelenség után fény derült a PCOS-re egy nőgyógyászati ultrahang során, ahol én magam is láthattam, hogy mindkét petefészkem tele volt sok kis cisztával. Ekkor tudtuk meg, hogy valószínűleg emiatt várat magára a gyermekáldás. A hormoneredményeim, inzulinértékeim se voltak a legjobbak. Ahogy utánaolvastam, ez a betegség sok esetben meddőséget okoz, illetve a korai vetélés kockázatát növeli. Szerettünk volna mindent megtenni, hogy természetes úton lehessen saját gyerekünk. Akkor már Aviváztam több-kevesebb rendszerességgel, de a diagnózis után váltottam életmódot, ami érintette a táplálkozásomat (semmi cukor, fehér liszt), és akkor már szigorúan hetente háromszor Aviváztam, elkezdtem a hastáncot is, szinte minden nap sportoltam. A belgyógyász által felírt inzulinérzékenyítő gyógyszert el se kezdhettem, mert spontán megfogant a baba! Úgy gondolom, hogy az Aviva mindenkinek csak a javára szolgálhat, és személy szerint nagyon örülök, hogy anno "rábeszéltek" erre a tornára, mert hozzásegített a mi kis csodánkhoz 🙂 Az Avivát, hastáncot azóta is gyakorlom, a várandósoknak előírt módon, illetve a kismama gyakorlatsort is elsajátítottam a betanító tanfolyamon. Történetemmel szeretnék minden babáért küzdő párnak reményt és biztatást adni, még a reménytelennek tűnő helyzetben is segíthetnek ezek a természetes módszerek. Egy 12 hetes boldog kismama 🙂
Remélem sokaknak bátorítást és biztatást adnak ezek a sikertörténetek, mert annyi meddőségi esetről, vetélésről hallani, és nem kellene, hogy így legyen. Végtelenül hálás vagyok, hogy volt lehetőségem természetes módszerrel elősegíteni a fogantatást, mert amúgy rengeteg PCOS-es nőnek nem lesz gyereke, hiába a sok lombik, közben meg a helyes táplálkozás, az Aviva és a hastánc meghozhatná az eredményt!
Örülök, hogy már ilyen gyakran tartasz tanfolyamot, mert ezek szerint egyre több emberhez eljut ez a kincs!
Köszönök mindent!"

PCOS, ciszta

Harminc év alatti hölgy hosszabb ideje orvosi kezelés latt állt PCOS és egyéb ciszták miatt. Néhány hónap Aviva után PCOS csökkent, ciszta zsugorodott, majd további kb. két hónap után mindkét probléma megszűnt. Nőgyógyásza szerint még soha ilyen szép, egészségesnek nem látta a méhét és a petefészkét, mint most az Aviva hatására.

Két éve menstruáció nélkül

Harmincas fiatal hölgy, két éve megszűnt havi ciklus. Kezelések nem voltak hatásosak. Kilenc hónap Egyszerű Módszer gyakorlat végzése után, érzett ugyan peteérésre utaló enyhe petefészek táji "mocorgást", de a ciklus nem indult meg. Ekkor kiegészítettük az Ovulációt serkentő gyakorlatokkal, amelyet újabb három hónapig végzett. Így értük el, hogy a ciklus beindult. Nagyon büszke vagyok a kitartására, elkötelezettségére. Megdolgozott az egészséges működésért.

Vetélés után

Harmincas hölgy, első várandóssága szakadt meg a 6-7. héten. Nem szerette volna az ilyenkor szokásos egészségügyi küretnek alávetni magát, óvni akarta a méhét. Nőgyógyásszal egyeztetve, ultrahangos vizsgálat után végezte el 15 percig a meghozó gyakorlatot, amellyel másnapra megjött a vérzése. Újabb nőgyógyászati ellenőrzés következett, amely igazolta, hogy gyönyörűen kitisztult a méhe, nincs szükség egészségügyi küretre. Orvosa szerint is a legkíméletesebben bánt a méhével, regenerálódás után újra lehet próbálkozni a babával.

Egy év után siker

A húszas évei végén járó hölgy és párja, már egy éve próbálkoztak a babával. A tanfolyam után sajnos rendszertelenül tudott gyakorló órára járni, mégis két hónap után megfogant a kislányuk. Ezután megtanultuk, és többször együtt gyakoroltuk a kismama torna gyakorlatait. Ennek köszönhetően tudta a nagyon hosszú, több, mint harminc órás vajúdást végigcsinálni, és a gyakorlatok segítségével a császármetszést elkerülve természetes módon megszülni első gyermekét.

Fogyás

A negyvenes éveiben járó víg kedélyű hölgy, három gyermek édesanyja. A harmadik szülés után felborult a hormonrendszere, és ez súlyprobléma formájában is jelentkezett. Hiába volt több diéta, mozgás. Az Aviva módszer hatására azonban elkezdtek fokozatosan leolvadni a kilók, már több, mint 15 mínusznál tartunk. Visszatért a "homokóra" alak.

Állandó vérzés

Harmincas évei közepén járó hölgynek ciklusa rendezetlen, a vérzések közti időben is folyamatos pecsételő vérzés, a menses napjain túl erős vérzése volt. Két hónap Aviva torna után, - amelyet nagyrészt otthon végzett, mivel másik településen lakik, de igyekszik gyakorló órákra is eljutni, mert azt hatékonyabbnak érzi- tapasztalt változást. Idézek a leveléből:

"Fogamzásgátlót szedtem. Vérzésem 10 napig is eltartott, a pecsételés utána a 14. napig, aztán 3 nap után újra pecsételtem, és már a 21-24 napon újra megjött a vérzésem, ami borzasztóan erős volt. A kezdő tanfolyam után, este megjött a vérzésem, és bár még két gyógyszerem volt, úgy döntöttem itt az ideje, hogy abba hagyjam. 7 napos volt a vérzés és utána még 7 napig pecsételtem, de heti 3-szor tornáztam. Aztán 14 nap vérzés és pecsételés mentes csodás időszak következett!!!!! Karácsony időszakában a tornáról is megfeledkeztem. A menstruációm a 27 napra jött meg!!! Hihetetlen. Ez a vérzés már lényegesen kevesebb volt, mint máskor, és a pecsételés is utána, de még volt. Ezért újra tornáztam, igaz, csak egyszer, de a gyakorló órádon, ami jóval hatásosabb, mint itthon saját magam. Újabb csodálatos 12 nap következett vérzés nélkül, majd a 26. napon megjött. Alig 5 napig tartott!!!! Elmentem pénteken tornára és azóta még csak nem is pecsételek!!! Hihetetlen, hogy ilyen hozzáállás mellett, ennyi tornával ilyen óriási változások történnek velem. Négy éven át jártam orvostól orvosig. Még fogamzásgátló mellett is véreztem (terhesség alatt is). Azért nem pakoltak ki, mert nem múltam el 40 éves. Vannak olyan mellékhatások is, amiről nem is halottam. Eszméletlen jókat alszom! Nem vagyok rosszul evés után! ( Sok az összenövés a sok műtét után) Lényegesen türelmesebb vagyok! Köszönöm szépen!!!!"